top of page

SAMEN ZETTEN WE ONS IN VOOR KANKERONDERZOEK

Naast sportief plezier en een geweldige gemeenschappelijke ervaring ligt de focus van het 1000km weekend ook ieder jaar natuurlijk op het ophalen van financieële middelen voor kankeronderzoek.

Als deelnemende ploeg zet Team Charline & Wim zich dan ook ieder jaar in om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het goede doel, en dit doen we op verschillende manieren, voor iedereen.

Wil jij ons en, vooral, kankeronderzoek steunen? 

Wij zetten de opties even voor jou op een rijtje

Evenementen

Sporter of suporter, we organiseren evenementen

voor iedereen! Hou zeker onze agenda in het oog, en schrijf je in voor het evenement dat je verkiest

Vrije gift

Op het platform van de 1000km kan je een vrije gift doen die ons instaat stelt deel t nemen. Voor giften van > 40 euro kan je zelfs een fiscaal attest krijgen

Postkaarten

Team Charline & Wim verkoopt sinds 2019 unieke postkaarten. Helemaal zelfgemaakt, en een fijne attentie om te geven of te krijgen

VRIJE GIFT

Wil je ons team steunen, maar passen de momenten van onze evenementen niet, en heb je even geen nood aan postkaarten? Dan kan je ook steeds een vrije gift doen aan Kom op tegen Kanker via onze 1000km team pagina.

Niet alleen help je hier kankeronderzoek mee, het is ook nog eens fiscaal aftrekbaar vanaf €40. Redenen genoeg om het te doen dus.

Hoe gaat dit precies in zijn werk? Wel, dat is heel eenvoudig:

1. Ga naar de teampagina van Team Charline & Wim op de 1000km website

2. Eens op de pagina, klik op de oranje knop "steun dit team"

3. Selecteer het gewenste bedrag en manier van betalen. Je kan één van de voorgestelde bedragen nemen, of via "andere" een bedrag naar wens invullen

4. Vul de nodige gegevens in om verder te gaan.

Let op: geef duidelijk aan of je de gift doet als particulier of organisatie/bedrijf.

5. Wanneer je op "volgende stap" klikt kom je meteen op het betalingsplatform dat je geselecteerd hebt. Vanaf hier is het process hetzelfde als voor eender welke online aankoop, met als enige verschil dat het nu voor het goede doel is!

VrijeGift

Ten voordele van:

KOTK_1000km_edited.jpg
bottom of page